Thought Leadership en Content Marketing

“In een wereld die steeds gelijkvormiger wordt, zal de vraag naar een een onorthodoxe aanpak vanuit een originele visie. Thought leaders doorbreken conventionele gedachtepatronen. Ze presenteren een vernieuwend perspectief dat stakeholders prikkelt, inspireert en aanzet tot gedragsverandering. Zo creëren deze merken waarde op het snijvlak van markt en maatschappij.

De kritische consument van nu is online gedreven en zoekt connectie met merken die “zich onderscheiden van de rest.” Voor bedrijven betekent dit een omslag naar kwalitatief hoogwaardige content en campagnes met een smoel op social media.

Thought Leadership kan je niet claimen, het is iets wat je verdient

Door op te treden als een expert bouwt uw merk een reputatie op in een bepaald sector. Bijvoorbeeld door interessante verhalen te vertellen op social media kanalen. Of in een eigen blog/vlog of door juist een event te organiseren voor bloggers. Of via een Linkedin discussiegroep. Of door een overzichtelijke online nieuwsruimte in te richten. Met de strategie van Thought Leadership doet u juist “iets meer”. En niets minder.

Positive Branding helpt u daarbij met een uitgekiende content strategie.

HOE HELPEN WIJ U MET EEN POSITIE ALS THOUGHT LEADER?

  1. Uw bedrijfsfilosofie vertalen naar relevante maatschappelijke issues
  2. Ontwikkeling van een content strategie voor Thought Leadership
  3. Gerichte content campagne op social media