Workshops & Masterclasses

Positive Branding organiseert in samenwerking met aangesloten communicatie professionals Tijdens de workshops en masterclass leren we cursisten met praktische methode specifieke vraagstukken rondom de communicatie strategie te ontwikkelen.

Dikke, gedetailleerde plannen zijn uit de tijd, maar een helder, compacte strategie is nodig om in het huidige dynamische communicatie tijdperk de juiste prioriteiten te kunnen stellen. De focus ligt op de rol van de communicatieprofessional daarin en hoe wij hen in een workshop de benodigde kennis kunnen bijschaven. Voor ambitieuze professionals die met communicatie het verschil willen maken.

Specifieke antwoorden op veranderingen in communicatie door organisaties

In het huidige online krachtenveld zien we dat CEO’s, managers en bestuurders het belang van gerichte en resultaat gedreven communicatie steeds belangrijker gaan vinden. Tegelijkertijd zien we ook dat er meer gerichte antwoorden van communicatieprofessionals worden verwacht en dat de lat steeds hoger wordt gelegd. Dat is zeker in specialistische communicatiegebieden beslist een uitdaging.

Positive Branding organiseert daarom specifiek workshops en masterclasses voor gerichte onderwerpen die op dit zeer actueel zijn. Onderwerpen waarover nog relatief weinig publicaties zijn en die dus in deze workshops zowel theoretisch als praktisch worden uiteengezet.

Docenten voor de workshops zijn: Marcel Olislagers, Jochem Koole en Arnold Vonken