Stay OKAY hotels

Stay Okay is een merk dat een totaal andere invulling geeft aan een verblijfs- en ontmoetingsplek. Een uitmuntend service concept is de basis voor een moderne hostelketen met een grote diversiteit aan (inter)nationale doelgroepen, (privé)kamers met eigen sanitair, een professionele keuken en vele faciliteiten. Volop gelegenheid om andere mensen te ontmoeten vanuit de ongedwongen sfeer.

Bij Stay Okay zijn gezinnen en families aan het juiste adres. Elk hostel heeft leuke activiteiten en arrangementen voor kinderen en het hele gezin! Bovendien slaapt een gezin altijd op een speciale familiekamer, waardoor je nooit met andere gasten een kamer deelt. Er zijn verschillende gemeenschappelijke ruimten, zoals de eetzaal, de lobby en de bar. Hierdoor kom je snel in contact met reizigers van over de hele wereld!

Stay Okay biedt geen overbodige luxe, maar wél een goed verzorgd, verrassend (korte)vakantie- en vergaderverblijf in een ongedwongen sfeer. Met jaarlijks ca. 1 miljoen overnachtingen is Stay Okay de grootste aanbieder van budgetaccommodaties in Nederland.