UGO Taxidiensten

Iedereen heeft het maar over UBER maar er wordt een andere partij gemakkelijk vergeten en dat is UGO. Door de samenwerking met vervoers-aanbieder Transvision heeft Drive UGO ruim 5000 taxi’s beschikbaar én hebben ze landelijke dekking. Via de app kun je in heel het land, niet alleen in de grote steden dus, met één druk op de knop een taxi bestellen voor een prijs die gemiddeld nét iets boven een UberPOP ligt.

Wat maakt UGO bijzonder? Door alles anders te doen willen zij de taximarkt veranderen en er een positieve draai aan geven. De auto’s zijn bijvoorbeeld mega herkenbaar, in het wit met blauw, en vallen enorm op in het straatbeeld. Dit betekende dan ook dat Drive UGO ook meteen een succes werd. Drive UGO ging zich volledig focussen op technologie en sales.

Met diverse B2B integraties ontstaan er nieuwe services. Als iemand een ticket voor een evenement koopt, kan hij via hetzelfde systeem ook zorgen dat hij na afloop opgepikt wordt door een taxi. Dat regelt Drive UGO. Verder is het ook mogelijk om op dezelfde manier speciaal vervoer, zoals bijvoorbeeld een rolstoeltaxi, te bestellen.