Werken bij NEDAP

Weinigen in Nederland kennen het technisch bedrijf Nedap. Zij richten zich op technisch gespecialiseerde arbeidsmarktdoelgroepen. Maar dat doen zij wel vanuit een zeer creatieve invalshoek. Hun website ademt passie uit voor het technische vak. Zo is er de Nedap University waarin 10 academici werken en opleiden combineren. Een exclusieve opleiding tot software-ontwikkelaar op het hoogste niveau bij Nedap.

Maar Nedap is ook de werkgever die reeds drie jaar bij Lowlands aanwezig is met meer dan een ludieke stand. De afgelopen jaren hebben zij succesvol recruitment op Lowlands ingezet.Want daar bevindt hun doelgroep zich: bij rock festivals. Hun eigen technische experts bouwen de meeste innovatieve karaoke stands en ‘magnetic meeting-point’ systemen op basis van high end technologieën waar de meeste techneuten alleen maar van dromen.

Maar ook in de samenwerking met technische universiteiten en op haar eigen recruitmentsite kiest Nedap bewust voor een inhoudelijke insteek. Een schot in de roos zo blijkt: veel mensen vanuit de Randstad sturen met succes open sollicitaties.